听力只有两套,可以看看小编之前发的文章哈~

一、六级阅读答案

选词填空:(来源见水印)

长篇阅读:

36. There are a couple of plants tough and adaptable enough to survive on bare rocky hills and in deserts.

答案:【C】段

C) Extreme conditions produce extremely tough plants. In the rusty red deserts of South Africa, …

37. Farrant is trying to isolate genes in resurrection plants and reproduce them in crops.

答案:【H】段

H) After completing her Ph.D. on seeds, Farrant began investigating whether it might be possible to isolate her properties that make most seeds so…

38. Farmers in South Africa are more at the mercy of nature, especially inconsistent rainfall.

答案:【B】段

B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in

39. Resurrection crops are most likely to be the choice of subsistence farmers.

答案:【K】段

40. Even though many plants have developed carious tactics to cope with dry weather, they can’t survive a prolonged drought.

答案:【E】段

E) The big difference between “drought-tolerant”plants and these tough plants: metabolism. Many different kinds of plants have…

41. Despite consumer resistance, researchers are pushing ahead with genetic modification of crops.

答案:【I】段

I) Once Farrant and her colleagues feel they have a better sense of which switches to throw,…

42. Most seeds can pull through dry spells and begin growing when conditions are ripe, but once this process starts, it cannot be held back.

答案:【G】段

G) What else can do this dry-out-and-revive trick? Seeds-almost all of them. At the start of…

43. Farrant is working hard to cultivate food crops that can survive extreme dryness by studying the traits of rare wild plants.

答案:【B】段

B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in

44. By adjusting their metabolism, resurrection plants can recover from an extended period of drought.

答案:【F】段

F) Resurrection plants, defined as those capable of recovering from holding less than 0.1 grams of water per gram of dry mass, are different. They lack…

45. Resurrection plants can come back to life in a short time after a rainfall.

答案:【D】段

D) Farrant calls them resurrection plants. During months without water under a harsh sun,…

仔细阅读:

试卷三(有道考神版):

二、作文三:商家与顾客之间的信任

沪江网校及格版:
Though the relationship between business and consumers has changed a lot in past years, companies still try hard to keep the trust to the customers. The reason could be that the trust between business and customers is very important. If they believe in each other, they would both get benefits. I would explain my viewpoints from these two perspectives.
Studies have shown that consumers’ habits and beliefs would influence their decisions. If they are more familiar with a brand, they would prefer choosing the product. For example, when buying a product like a snack, they would choose a popular brand such as Snickers because they know its flavor. At the same time, the company could earn profit steadily by providing the same flavored chocolate as always.
Building trust is one of the most important factors in any business’s success for both parties. So it is crucial to keep the healthy relationship between business and customers. (155字)

沪江网校高分版:
The relationship between business and customers has changed a lot in past years. But one thing that still remains is the importance of building the mutual trust. By doing so, both parties could reach a win-win situation. The following part would explain my opinions from two different perspectives.

Studies have shown that many consumers would buy products of the brands they trust. That is, consumers’ loyalty would definitely influence the decisions. When buying a product even just a snack, people would prefer the more popular and familiar one like Snickers than other brands. At least, it would not disappoint you when you are hungry. Similarly, companies could receive the credit by providing commodities with reliable quality. It allows the Snickers to increase sales steadily.

Establishing trust is one of the most important factors in any business’s success. So it is no doubt to say that keeping this healthy relationship between the two parties is the pivot of consumption. (158字)

三、英语六级翻译答案

汽车:
过去,拥有一辆私家车对大部分中国人而言是件奢侈的事。如今,私家车在中国随处可见。汽车成了人们生活中不可或缺的一部分,他们不仅开车上下班,还经常驾车出游。有些城市的汽车增长速度过快,以至于交通拥堵和停车位不足的问题日益严峻,这些城市的市政府不得不出台新规,限制上路汽车的数量。由于空气污染日益严重,现在越来越多的人选择购买新能源汽车,中国政府也采取了一些措施,支持新能源汽车的发展。

沪江网校基础版:
In the past, for most Chinese people, it was too expensive to have a car. Nowadays, private cars are everywhere. Cars have become an essential part of people’s life, they not only drive cars to and from work, but also drive cars to travel. In some cities, the number of the cars increased so fast that crowded traffic and not enough parking lots are more and more serious problems. These city governments had to make new rules to control the number of cars on the roads. Because the air pollution is more and more serious, nowadays more and more people choose to buy new energy cars. Chinese government also made some methods to support the development of new energy cars.

沪江网校进阶版:
In the past, owning a private car was a luxury for the majority of Chinese people. Nowadays, such cars are all over China. Cars have been an inseparable part of people’s life. Not only do people drive cars to commute, but they also travel by car. In some cities, the number of cars is growing so rapidly that the problems of congested traffic and insufficient parking spaces are increasingly severe. Municipal governments of these cities have to enact new regulations and limit the number of automobiles on roads. As the air pollution being more serious day by day, a growing number of people choose to purchase new energy cars. The Chinese government has also adopted some measures to support the development of new energy vehicles.